otrdiena, 2008. gada 28. oktobris

Sensācija!

Jaunas vēsmas!
Jauna partija?


Speciālkorespondents
starpsugu integritātes jautājumos
Modrais Modris


Sensacionālākā ziņa kopš 1492.gada, kas pierāda, ka mēs atkal neesam vienīgās intelektuālās būtnes uz "Mātes Zemes". Leta ziņo: Zinātnieki konstatējuši, ka bites prot skaitīt līdz četri
Izrādās mazie riebīgi-strādīgie radījumi ir tikuši tālāk savā attīstībā kā mūsu tautas priekšstāvji, kuri, acīmredzot aizvien cīnās ar skaitli trīs. Piemēri šādam apgalvojumam mūsu politiskajā virtuvē tālu nav jāmeklē: "Trīs miljoni lieta", "Jaunie Trīs brāļi" utt.

Nepārspējamais intelektuālās attīstības līmenis liecina par nepieciešamību vismaz nodibināt diplomātiskos kontaktus ar mūsu jaunajiem-mazajiem brāļiem vai pat uzņemties atbildību par viņu integrāciju sabiedrībā?

Politiskajos kuluāros jau klīst baumas par jauna politiskā spēka "Par Pamata-izglītību Pamatīgām Bitēm Pamatīgā Latvijā" (PPPBPL) viedošanos, lai veicinātu starpsugu sadraudzību un mūsu jauno draugu pēc iespējas ātrāku integrāciju Latvijas sabiedrībā. Šādas jaunas politiskās partijas izveide ir īpaši nozīmīga šī brīža apstākļos, kad novērojama masveida darba spēka aizplūšana no Latvijas uz Īriju un ekonomiskā recesija - bišu integrācija tikai veicinātu konkurenci darba tirgū un kopējo tautsaimniecības izaugsmi.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunās partijas dibināšanas kongress notiks šī gada 31.oktobrī "Bites blūza klubā".

Nav komentāru: