piektdiena, 2009. gada 24. aprīlis

Elebort - izmēz savu auru.


Jūties noguris? Dzīvē ir problēmas? Naudas nav? Darba nav? Tavam sunim jāveic nierakmeņu skaldīšana ar lāzeri? Nespēj saprast, kāpēc tas viss ar tevi notiek? Tas tādēļ, ka tavas čakras ir NETĪRAS! Tevi var glābt tikai Elebort!

Mēs piedāvājam revolucionāru un, tai pat laikā, Šveices parapsiholoģijas institūtu gadsimtiem pārbaudītu metodi, kas palīdz attīrīt Tavu enerģētisko lauku, piesaistot pozitīvus notikumus Tavai dzīvei! Lai uzsāktu apmācības kursu, ir jāpiesakās uz kursu sēriju. Tās laikā apmācīti un praksē rūdīti profesionāļi Tevi soli pa solim tuvinās spīdošai aurai.

Lekcija 1. Veicot vairākas piruetes, tad koncentrējoties un klausoties ajurvēdisku mūziku, Tu apgūsti spēju saskatīt savu enerģētisko lauku, ieraudzīt cik melns un ar dzīves šmucēm aplipis tas ir. Ja būsi cītīgi strādājis, tad varēsi pat paglāstīt savu auru. Lekcija - 100$, ja atved līdzi divus draugus tad Tu vari nopelnīt 15$ par katru.

Lekcija 2. Nu jau vairs neesi iesācējs. Tagad , kad Tu redzi, varam ķerties klāt attīrīšanas pirmajam līmenim. Šajā lekcijā apgūstam darbu ar zelta stariem. Ar tiem varam dabūt nost lielākos nosēdumus. Nu jau jūti, ka elpot ir vieglāk, jo kosmiskie kanāli vairs nav pilnībā aizdambēti. Lekcija - 150$, ja draugi, kurus Tu atvedi, piesaistījuši vēl cilvēkus, tad par katru tu saņem 5$.

Lekcija 3. Tagad jau ķeramies klāt spēcīgajiem sudraba stariem. Ar tiem glāstam savu enerģētisko lauku, attīrot to no vidējiem un maziem pleķiem. Tu jau jūti, kā apvienojies ar kosmisko plūsmu vienā kopējā līganā dejā. Nu jau esi pietiekoši apgarots, lai varētu uztvert Lielajā Elebort Grāmatā rakstīto. Tā kļūs par Tavu rokasgrāmatu, no kuras Tu smelsies spēku un gudrību jebkurai dzīves situācijai, ar tās izturīgo apvalku var pat naglas dzīt sienā, bet komplektā esošais rokturis padarīs to par viegli pārvietojamu labāko draugu. Lekcija - 250$, Lielā Elebort Grāmata - 300$ (komplektā nāk fitnesa kluba abonaments trim dienām).

Lekcija 4. Nu jau ir sasniegta augstākā pakāpe, kad esi uzsūcis sevī visas Lielās Elebort Grāmatas 1437. lapaspuses, tad Tev tiek dota iespēja strādāt ar balto staru. Tas ir visspēcīgākais stars no visiem staru stariem. Ar to izbraucot caur savu enerģijas lauku, čakrām un kosmiskajiem kanāliem, iegūsi neaprakstāmu laimes sajūtu, atstumsi slimības un pievilksi sev klāt visuma pozitīvo enerģiju. Tava dzīve būs tik sakārtota, ka tev nevajadzēs neko citu, kā Lielo Elebort Grāmatu, mūsu piedāvātos uztura bagātinātājus (informācija par tiem bukleta otrajā pusē) un vēlmi pastāstīt par savām brīnumainajām pārvērtībām pēc iespējas kuplākam cilvēku skaitam (par katru piesaistīto 15$). Lekcija - 500$, Tibetas meistaru darināts atslēgu piekariņš un bampera uzlīme ar Elebort simboliku - 20$, Elebort svētglezna - 50$ (rāmis - papildus 20$).

Nekunkstiet par grūtajiem laikiem - rīkojieties, savienojieties ar kosmisko plūsmu un pie viena nopelniet! Padarīsim mūsu un mūsu tuvinieku dzīvi daudz gaišāku un pozitīvas enerģijas pārpilnu ar unikālo Elebort staru metodi.

3 komentāri:

Jezups Dropings teica...

es par!

kur tu tik ticamu storiju uzcepi? a? hehe
kjeries labaak klaat Lielajai Elebort Graamatai, es jau kraaju savus naftas-$$$.

Henriks Norvēģijā: teica...

Tas vakar atnāca pie manis... meditācijas laikā ;)

Salamontius teica...

Izklausās gluzi ka krītiņu (krayon) programma. Tev arī vajag dibināt kustību un pārdot grāmatas par šito.