trešdiena, 2009. gada 4. februāris

Kā Burkānu republikā ballīti atcēla.

UJPP
Burkānu republikas ierindas Pingvīns



Ņemot vērā pēdējā laikā notiekošo Burkānu republikā un Pingvīnu atteikšanos ēst tikai burkānus, rodas jautājumi kā panākt savu.
Kā parādīja tie Pingvīni, kas iemācījās izmantot bruģi caurvēja radīšanai likumdošanas Mekā, kā arī tie, kas nodarbojas ar zemes apstrādāšanu un it īpaši zīdītāj dzīvnieku audzēšanu - lai panāktu sev vēlamos lēmumus, ir nepieciešamas izpildīt šādas darbības:
1. Pingvīniem vajag saspiesties, kā to ieteica Galvenais Pingvīns,
2. Iziet ielās vai kāda lauka vidū, der arī iekšpagalmi un laukumi,
3. Jādodas uz tām vietām, kur pastāv iespēja sastapt Lielos Pingvīnus, kaut likumdošanas Mekas iekšpagalmā,
4. Jārada rezonansi - var bļaustīties, kliegt, rādīt mēli vai vienkārši aizlīmēt muti ar skoču. Kā pierādīja 13. janvāra notikumi, mēdz palīdzēt arī caurvēja radīšana lielajā likumdošanas Mekā,
5. Uz ballīti jāpaķer līdzi savus darba instrumentus- traktoru, datoru vai arī savu mīļo plīša lācīti,
6. Kaut ko pieprasīt
7. Galvenais visas šīs darbības veikt dažādu mēdiju priekšā, lai savi pingvīni un citi apskatās.
Tagad visām Burkānu republikas nozarēm ir dota recepte, ko un kā darīt, lai panāktu savu. Es gribētu redzēt, kā datoriķi ar serveriem iziet ielās vai ginekologi ar to, kas nu viņiem būtu jāņem līdz. Jautrība garantēta.
Žēl ir tos, kas vakar gatavojās ilgākai jautrībai, bet jau pirms tumsas iestāšanās, tā tika izbeigta, jo redz Lielie Pingvīni izdomāja prasības izpildīt. Iedomājaties - īsti lauku Pingvīni sabrauca ar domu – „Nu mēs viņiem rādīsim, kur vēži ziemo, ja vajadzēs šajā salā arī nedēļu sēdēsim un gaidīsim savu prasību izpildi”. Un še tev - kur gadījies kur ne, ne tumsa iestājusies, ne visi ieradušies, bet lielā ballīte tiek atcelta, nav vairs ko gaidīt un cerēt, viss jau sagaidīts, jādodas vien uz māju pusi, ne Tev sēdēšana pie ugunskura, ne Tev pingvīnu sarunas pie kādas sīvākas dziras, it nekā - tik vien, cik Rīgu apskatīji un savu degvielu padedzināji. Tā jau ir pie mums Burkānu republikā ar tiem Lielajiem Pingvīniem, visinteresantākajā vietā visu ballīti nojaukt.

3 komentāri:

Jezups Dropings teica...

par daudz pingvīnu vienā tekstā, raibs gar acīm.

Henriks Norvēģijā: teica...

Jā, "pingvīns" jau ir novecojis vārds... jāsāk domāt citi lopi ;)

Modrais Modris teica...

Neskatoties uz pngvīniem - man patika.