sestdiena, 2009. gada 28. februāris

Bistamākais darbs Eiropā

Konkurss

Nodarbinātības aģents
Jefistāfijs Spalva


Sakarā ar pēdējiem notikumiem uz Eiropas skatuves izsludinam atklātu konkursu uz vakantu amata vietu - pingvīnu fermas pārvaldnieks. Ja, jums patīk izaicinājumi, izdarīt neiespējamas lietas neiespējamā laikā tad varbūt tieši Jūs esat īstais.

Darba apstākļi visai skarbi, bet atalgojums solās būt gana labs - jūs savā apgādībā iegūsiet pingvīnu fermu ar sliktiem ekonomiskiem, demogrāfiskiem rādītājiem. Vēl noteikti jāpiemin, ka vienlaicīgi iegūsiet arī vietējos 100 gudros, kas uzraudzīs Jūsu darbu un neaizmirsīs pajautāt kādu konfektīti par to, bet neskumstiet viņi vienmēr ir gatavi vienoties. Vietējo tradīciju pamatā ir "blata" sistēma - vienoties ir iespējams par visu.


Pašreiz steidzami ir nepieciešams risināt problēmas, kas saistās ar pingvīnu apgādi - esot izsīkušas rezerves (tādas nekad nav bijušas) par ko viņus uzturēt, bet pastāv iespēja noslaukt vēl palikušo. Iepriekšējais pingvīnu fermas vadītājs G-mens tika uzskatīts par neaizstājamu vadītāju, bet viņš aizmirsa 100 gudros un viņiem tik nepieciešamos saldumus tādēļ nācās viņa atrašanos amatā pārskatīt.

Atalgojumā ir iespējams saņemt pingvīnu apgādes uzņēmumus - PingvEnergo, Pingvex Banka (ferma uzsauc) u.c.
<>

Nav komentāru: