trešdiena, 2009. gada 11. februāris

Trobele.LV nedeļas apskats 01.02.09-07.02.09

UJPP
Burkānu republikas ierindas Pingvīns

Trobele.LV radošās grupas dalībnieki un īpaši es, kā nopietnam ziņu kanālam pienākas, piedāvā saviem lasītājiem tagad, un pārskatāmā nākotnē arī skatītājiem, nedēļas notikumu apskatu, kā tas jau ierasts iekšs Trobele.LV mēs piedāvājam savu vispareizāko skatījumu uz notikumiem Latvijā un ārpus tās. Nedēļas apskats ir veidots, tā lai no katras dienas notikumiem izceltu vienu visievērojamāko un komentētu to.

Svētdiena 01.02.09
Stājas spēkā jaunie KREDĪTU REĢISTRA NOTEIKUMI.
Kādas tālejošas sekas tas mums nesīs? Acīm redzot neko īpašu, ja Latvijas lielie masu mēdiji tam nav pievērsuši lielu uzmanību, tātad izmaiņas ir bijušas mazsvarīgas.
Dienas devīze: Ko nezinu, tas mani neuztrauc.

Pirmdiena 02.02.09
Izstādē "WORLD EXPO 2010" Šanhajā var nepiedalīties Latvija.
Latvijas budžetā nav paredzēta nauda, lai piedalītos šajā izstādē, bet musu mīļotais astoņkājis Ainārs solijās samklēt nepieciešamos 5 miljonus Latu, lai Latvja varētu piedalīties šajā lielajā vispasaules krānu pagarināšanas pasākumā.Vai tas ir nepieciešams?
Dienas devīze: Ja vajag, izdarīsim.

Otardiena 03.02.09
Zemnieku nemieri.
Tie, kas sekoja līdzi mēdju ziņām, nevarēja nepamanīt zemnieku nemierus, kas norisinājās Rīgā un tās apkārtnē. Kā beigās izrādijās, lielās lauksaimnieības tehnikas izrādīšana , zārka virināšana ar beigtām govju galvām, spēj izsist no valdibas 27 miljonus un ministra demisiju, kas siltā krēslā, mainot ārējo izskatu, maskējās , nosēdēja 6 gadus. Vai nav par ilgu?
Dienas devīze: Vienmēr uzspied uz vājajiem punktiem.

Trešdiena 04.02.09
Islande vēlas iestāties ES.
Ekonomiskās krīzes skartā Islande nolēmusi pievienoties Eiropas Savienībai un eiro zonai. Latvija ir apsteigusi Islandi par ne pilniem 5 gadiem. Islande ir spiesta spert izmisuma soli un iestāties bagāto valstu klubā, kas nodrošinās lēnu mokošu nāvi nevis ātru bojā eju.
Dienas devīze: Labāk nekad nekā vēlu.

Ceturdiena 05.02.09
Igaunija no Eiropas investīciju bankas aizņemsies 400 miljonus eiro.
Kā redzam valsts, kas izrādīja gatavību Latvija aizdot savas iekrātās rezerves, pati vēlas aizņemties. Salīdzinot potenciālās aizņēmumu summas uz vienu iedzīvotāju mēs redzam, ka Latvija ir 10 reizes dziļākā dir.. KRĪZĒ nekā Igaunija, pie tam Igaunija šo naudu vēlas aizņemties, lai apgūtu Eropas Savienības fondus, un nevis, kā Latvija lai lāpītu bankas un budžetu. ŽETONS lenīgajai Igaunijai.
Dienas devīze: Lēnāk brauksi Igaunis būsi.

Piektdiena 06.02.09
Projekts "Pasaules Siena" vai "Wall of the World".
Vai kāds atcerās šo ambiciozo projektu? No 5000, kas reģistrējās un veica iemaksas, aptuveni 1000 pauda savu gribu projekta organiātoriem, 70 % paziņoja, ka vēlas šo naudu atstāt projekta attīstībai, 15% vēlējas paņemt savu naudu atpakaļ savukārt atlikušie 15%paziņoja, ka vēlas līdzekļus novirzīt Sarkanajam Krustam.
Dienas devīze: Septiņas reizes nomēri, vienu reizi veic iemaksu.

Sestdiena 07.02.09
Finanšu eksperti Latvijai prognozē izaicinājumiem pilnu nākotni.
Iepriekšējā dekāde bija tikai kā amerikāņu kalniņi. Šo ziņu ir grūti komentēt. Ar nepacietību skatīsimies nākotnē!
Dienas devīze: Kas mūs nenogalina, tas ir alkohols.

Novēl Jums krāsainu nākamo nedēļu, ka būs tā komentēsim.
Ar cieņu UJPP un Trobele.LV.

2 komentāri:

Henriks Norvēģijā: teica...

Heh, man patika. Savienojumā ar saulaino rītu, šis raksts uzlaboja omu :D

Modrais Modris teica...

Labs!

Domāju, ka mēs šitādu rubriku varētu ieviest par iknedēļas pasākumu.