sestdiena, 2009. gada 14. februāris

Valentīndiena - laiks mīlestībai un piedošanai.





Sūtot skūpstus visiem mīlētājiem,

Jefistāfijs Spalva


Pēdējo mēnešu notikumi uz latvijas politiskās skatuves liecina par tādu īpašību trūkumu kā spēja piedot. Nereti ir nācies dzirdēt ne pārāk glaimojošus vārdus no prezidenta valdībai, no valdības prezidentam, Saiemas abiem iepriekš minētajiem.
14. februāris jaunākās paaudzes Latvijas iedzīvotājiem asociējas ar mīlestības uzvaru un pēdējos gados šī svētku diena tiek atzīmēta aizvien aktīvāk plašā cilvēku lokā.
Trobele.lv kolektīvs nolēma pievērsties šīs tradīcijas stiprināšanai un apskatīties vai ko varam līdzēt Latviju nomācošā pesimisma mazināšanai. Kā viena no mūsu apziņu visvairāk ietekmējošām lietām pēdējā laikā ir Latvijas politiskās elites nesaskaņas un kā tas atsaucas uz viņu pieņemtajiem lēmumiem. Mēģinājām saskatīt pozitīvo pēdējās nedēļas notikumos... un re... nav nemas tik traki. Koalīcija ir spērusi plašu soli, lai veidotu mīlestības pilnu valdību un Valentīndienas priekšvakarā spēja vienoties par savstarpēju sapratni un turpmākām mīlestības pilnām attiecībām vismaz līdz pašvaldību vēlēšanām. Prieka vēsts arī visiem esošajiem ministriem - ministriju skaits netiks samazināts un nekādas reorganizācijas pašreiz nebūs.
Šajā idillē medus traukā karoti darvas pamanījās iemest mūsu Valdis paziņodams, ka Ivars esot zaudējis viņa uzticību. Trobele.lv kolektīvs aicina Valdi neskumt, jo koalīcijas miera līgums nozīmē arī to, ka Valdim bus mierīgāka dzīve. Aicinam arī Ivaru saprast Valdi un nejusties tik ļoti sāpinātam - uzaiciniet viņu vakariņās sveču gaismā un attrisiniet visus sasāpējušos jautājumus.

Lai 14. februāris ir mīlētāju un piedošanas diena!

2 komentāri:

Jezups Dropings teica...

nesajauci ar Ziemassvētkiem?
bet varbū mūšu varenie kompensē tajā laikā ieturētās emocijas...

Henriks Norvēģijā: teica...

amoriņš :)