otrdiena, 2009. gada 10. februāris

Kas skolas somā?

Masu Psihoanalītiķis
Modrais Modris


Sabiedrisko domu vētījošais uzņēmums 3AP [3 Absolūtas patiesības] ir apkopojis iepriekšējās nedēļas aptaujas rezultātus, kurā domu institūts centās noskaidrot atbildi uz jautājumu: „Kam ir lielākā nozīme Jūsu dzīvē?”
Aptaujā kopumā piedalījās veseli 63, garā veseli Latvijas internet-vides klaidoņi. Aptaujas rezultāti ir redzami attēlā:



SIA 3AP analizējot iepriekšējās nedēļas aptaujas rezultātus [kur līderpozīcijas dominēja mīla un ģimeniskās vērtības], var traktēt tikai un vienīgi ar Džordža Kārlina [George Carlin] vārdiem: „šeit pat Freids atkāptos murminot - ou, ou, ou, veči, es padodos!”. Vai tiešām mīla un ģimene ir savienojamas lietas?

Rietumnieciski loģiskā doma ir bezgala racionāla, kārtīgi sakārtota dažāda augstuma plauktiņos. Kategorijas, struktūras un shēmas, kas rodas apvienojoties aizvien lielākās konceptu kaudzītēs. Piemēram, naudu apvienojot ar mīlestību, mēs iegūstam prostitūciju. Savukārt, naudu un ģimeni - mafiju. Ģiemeni un karjeru - „Mākoņus”. Naudu un karjeru – Roščaildus [Rothchilds] utt. u.tjp.

Bet apvienojot mīlestību un ģimeni, mēs iegūstam ko? Diemžēl jāatzīst, ka krīzes laikā ar sabiedrības sentimentālu tiekšanos pēc „mīlas un ģimenes” nebūs līdzēts. Ne velti tādi bāleliņi kā Kargins*, Lembergs un Gulbis bilst, ka šis ir laikmets, kad rodas miljonāri. Tāpēc šo miljonāru vārdā SIA 3AP** aicina savus lasītājus pieturēties pie ģimeniskajām vērtībā un netiekties pēc naudas slavas un valsts nozīmes pienākumu pildīšanas.

SIA 3AP piedāvā nākamās nedēļas aptaujas jautājumu: "Vai Jūs ticat reinkarnācijai?"
___________________________________
*Masu psihoanalīzes eksperimentos SIA 3AP ir noskaidrojis, ka sabiedrībā izplatītais antisemītisms būtībā ir viena no nenovīdibas formām [prastāk runājot - skaudība], kuru nepārvarot, cilvēks vēršas pie dāžādiem sociāli degradētam grupām, kas viņiem kalpo kā turības un veiksmes surogāts.
**SIA 3AP vadība nolliedz jebkuras uzņēmumam piedēvētās apsūdzības par pasūtījuma pētījumu veikšanu un elites klases interešu lobēšanu.

2 komentāri:

madarad teica...

viltīgas kombinācijas... pie mums gan cilvēki ir nabadzīgi droši vien tāpēc, ka apvieno ģimeni un mīlestību.. mhm, un šnabi arī.

Henriks Norvēģijā: teica...

"Pidlīt" pienākumus jau nu noteikti nevajag! šoreiz vismaz mana atbilde bija "ļaba" ;)

Asprātīgi apvienots.