sestdiena, 2009. gada 24. janvāris

Animācijas propaganda

Centrālais inkvizītors
Indriķis Acīgais

Pirms dažiem gadiem gar manu ausu galiem paslīdēja ziņa, ka zināmas sabiedrības grupas ir pacēlušas traci par multiplikācijas filmu varoņu seksuālo piederību, vai gluži otrādi. Tajā brīdī man tas nelikās nozīmīgi, tāpēc, kā man šķita, es šo informāciju izdzēsu no apziņas. Tomēr aizvakar kāds notikums saskalināja prāta nogulsnes un šis fakts atkal uzpeldēja virspusē. Par ko tad bija tik liela brēka sacelta?

Sūklis Bobs - ieskatieties viņa apaļajās, miklajās acīs un jūs tur saskatīsiet patiesu bērnišķigu un rotaļīgu nevainību. Tomēr ir cilvēku grupas, kuras atradušas sazvērestību - Sūklis ne tikai maldina bērnus ar savu ģenitāliju trūkumu, bet arī paslepus, sadarbībā ar līdzcensoņiem Jūraszvaigzni Patriku un Astoņkāji Skvidvardu, rada simpātijas pret homoseksualitāti! Patiesībā nevienam no viņiem nav redzamas ģenitālijas, papildus tam, viņi dīvaini smejas un dažreiz sadodas rokās. Bet šis nav izņēmums.

Viena no pēdējo laiku polulārākām grāmatām, kas radusi arī tik pat populāru attainojumu filmas paskatā, ir pasaku sērija par Hariju Poteru. 2007. gada novembrī grāmatas autore paziņoja, ka burvju skolas direktors Dumbledors ir gejs. Ir atrasti pierādījumi, ka šis tēls atstājis spēcīgu iespaidu uz nenobriedušo pasakas tēlu psihi, tad padomājiet, kā tas iespaido mazos lasītājus un pieaugušos skatītājus, kuri ir pārāk slinki, lai lasītu grāmatu.

Parokoties vēstures lappusēs atrodams, ka šī sērga ietekmē nenobriedušos prātus jau kopš 1940 gada. Kā izrādās, Supermens sākumā arī ir bijis pārāk aizdomīgs. Mūždien akurāti sasukātie mati un tieksme neviena neredzētam izģērbties, tomēr palikusi. Tomēr, pateicoties izdevēju spiedienam, gejiskums no šī varoņa tika pamatīgi izskausts. Labi, ka viņi atteicās no iecerētās Luisas krūšu apmēru samazināšanas.

Tad nu raksta sākumā pieminētais satraucošais notikums saistīts ar multfilmu Madagaskara 2. Ļaunā plāna pinēji tagad mums uzspiež uzskatu, ka var mīlēt arī nedzīvas lietas. Bet tas jau nav viss, ja jau tā lieta tik ļoti patīk, tad preciet to tik nost! Gluži kā Pingvīnu vadonis savu visas filmas garumā attīstošo romānu ar lelli nobeigumā vainago ar laulībām. Gumijas leļļu mīļotāji jau berzē rokas. Es esmu izbrīnīts, ka to esmu pamanījis tikai es. Kur, vai pareizāk sakot - ko skatās tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvji?! Kādam taču jāstājas tikumisko vērtību aizstāvībā!


To visu lasot, var nodomāt, jā - tā ļaunā Rietumu ietekme. Tā grib pataisīt mūsu apbrīnojamo un krāsaino sabiedrības rosolu vienā pelēkā kliju putrā. Labi, ka mūsu bērnība bija pāršķīsta. Bet vai tiešām? Ja paanalizēsim un pavērosim, tad, kā vēstī teiciens "kas meklē, tas atrod", arī atradīsim grēciņus mūsu bērnības varoņu tēlos. Suns Funs visdrīzāk apspiež sevī homoseksualitāti, kuru viņš sublimē vēja paskatā. Kaķa Leopolda rozīgi-violetais kaklu rotājošais tauriņš rosina nelāgas aizdomas. Fantadroms vispār izskatās pēc Sodomas un Gomoras attēlojuma. Un ja tā ciešāk ieskatamies, tad nevienam no tēliem nav redzamas dzimuma pazīmes! Ārprāts, mēs visi esam zombēti jau kopš bērnības! Esiet vērīgi - ienaidnieks nesnauž!

6 komentāri:

UJPP teica...

Visapkārt sazvērestības, mūs mēģina jau no mazotnes padarīt par savas dzimtas neturpinātājiem. Pie visa vainīgi Ķīnieši un Japāņi. Tāpēc ierosinu bērniem un pusaudžiem, lai nerastos nepareizs viedoklis par divu cilvēku attiecībām, rādīt streight porno un hentai multenes, kur ir nepārprotami redzamas pretējo dzimumu atiecības vertikālā vai horizontālā stāvoklī, bet obligāti fiziskā plaknē.

Jezups Dropings teica...

pedāļi!!!
it visur.
šaut un kārt, ka es jums saku!

raksts iepriecina, tūdaļ gribās noskatīties 'm2africa'

Unknown teica...

esmu laimīga, ka dzīvoju laikmetā, kad arī sūkļiem nepieciešams gender! *lepnumā izstiepta krūts*

jo vairāk šādu rakstu jo vairāk jutīšos drošībā. par savām nākotnes atvasēm!

p.s. ideja par Ciņu un Japāņu civilizāciju "kluso karu" ir patiesi intriģējoša!

dziļā sievišķībā - bučiņāās!

Modrais Modris teica...

..if somehow we could stop the gays from getting marriage - everything esle would turn just fine.. (Lewis Black)

zachot

Henriks Norvēģijā: teica...

Elīza man te atgādināja, ka pirms pāris gadiem Polijā tika sacelta brēka par Teletūbijiem un tie tika aizliegti. Teletūbiji! Lielie ģimenes vērtību aizstāvji saskatīja, ka viens no tēliem, kurš itkā esot vīriešu dzimtas, dažreiz nēsojot rokassomiņu. Un tas ir pamats aizliegumam?!?! Kur tā pasaule ripo?

madarad teica...

shitais nav svaigs