ceturtdiena, 2009. gada 8. janvāris

Latvija ir glābta!

Lai dzīvo Latvija!


Jaunākais anāl-līķītis
Modrais Modris


Apkopojot uzņēmuma "3 absolūtās patiesības" (3AP) rīkotās aptaujas datus, pat Godmanis varētu atviegloti uzelpot. Iepriekšējā nedēļā SIA3AP mēģināja noskaidrot: kāda ir dzīves jēga?
Aptaujā kopumā piedalījā veseli 16, garā veseli Trobeles lasītāji, no kuriem tikai 37% izvēlējās aptaujas pareizo* atbildi: "Ticēt neredzamiem māņiem"**
Savukārt, Godmanis priecātos par atlikušajiem 10 jeb 62% respndentu atbildi, ka dzīves jēga ir "maksāt nodokļus". Domājams, ka šo respondentu daļu bezgala iejūsmināja PVN likmju pieaugms no 18% līdz 21% un šie varoņi (nekaunos šī vārda) būs laimīgi par iespēju ar saviem nodokļiem glābt valsti no turmpāka tautsaimniecības šļūciena pa reni. Latvija ir glābta pateicoties šiem patriotiem! Aptaujas rezultāti attēloti grafikā:




SIA 3AP Trobeles lasītājiem piedāvā nākamās nedēļas aptaujas jautājumu: Vai Jūsu dzīves līmenis krītas?
_____________________________
*SIA 3AP aptaujas atšķirībā no ierastajām "seklajiem" domu noskaidrošanas uzņēmumiem, aptaujās ieķļauj pareizās atbildes, tādējādi atvieglojot respondentu izvēli
**Ar māņiem šajā gadījumā bija domāts nevis Nīčes par mirušu atzītais objekts, priekšmets personāžs [?], bet gan politiskās partijas un to veidotā iekārta.

2 komentāri:

Henriks Norvēģijā: teica...

Esmu garā stiprs maksātājs. Atzīstos un nekaunos šī fakta ;)

Mazas neuzmanības kļūdas būtu jāizlabo.

Jezups Dropings teica...

patiesība ir laba.
raksti ar 3AP ir labulabi.