ceturtdiena, 2009. gada 22. janvāris

Vai tiešām ir tik traki?

Oficiālais smiley coorporation pārstāvis
iekš latvju zemju savienības
Salamontius



Īsumā vēlējos piebilst, lai Jums būtu ko iebilst. Ieslēdzoties pozitīvajā vilnī vēlos vēl bilst kādu vārdu vispārīgaja plūsmā. Tātad visur ir slikti, pilnīgs WC*. Citos vārdos – Lietuvā apspiež hiperaktīvos brāļus, Islandē pēkšņi cilvēki apjēdz, ka ja visu importē un uzskrūvē cenas kā arī spēlējot dažādu mūziku ar valsts kapitālu n-tajos FM** ir sanācis neliels b*** un tādēļ arī uzlaiž nelielu tautas sanāksmi pie lielās ēkas. Amerikāņi izskatās ir sajūsmināti par to, ka viņu prezidents ir AA**** un ne jau pēc finansu reitinga. Pēc tā visa – kas notiek ar LS*****? Mēs nopietni ņēmām to, ka aptuveni 10000 (0.4 %) iziet protestēt un pēc maksimāla aprēķina aptuveni 100- 200 (0.008%) ļaužu nododas vardarbīgām aktivitātēm. Pat ir pacēlies jautājums par to, ka ir jāierobežo aktivitātes doma laukumā. Par to tiešām nav jāsatraucās! WTF, what ever

Tātad uztraucamies par piemēram to, ka pasaule uzkarst vai par to, ka Liepājā būvēs ogļu staciju.
___________________________________________________________________
* World Crisis
** Financial Markets
*** Bankruptcy
****Afro American
***** Latvian State

4 komentāri:

Henriks Norvēģijā: teica...

vai tad tagad nav pareizi Islandi ar garo i rakstīt?
Bet nu taisnība jau ir... visā šīs brēkas aizsegā gudrie darboņi nepamanāmi izbīda projektus, kuri normālā situācijā tiktu nopļauti aizdīglī.

Salamontius teica...

Man nav nekad bijušas problēmas ar valodas uzlabotājiem, bet uzskatu,ka absolūtā taisnība ir tautai, respektīvi arī man, līdz ar to mana pārliecība ir, ka ja "Īslande" kā vārds ir stulbs, tad to nevajag lietot.

Jezups Dropings teica...

jā. taisnība, es iebilstu!
man ir tādas tiesības.

Īslande tomēr ir ar garo, BET tagad es gaidīšu to mirkli, kad būs Sāres sala, nevis Sāremā, kad būs Mehiko, nevis Meksika, Parī, nevis Parīze. Nezinu, varbūt Krievija jāpārdēvā par Krieviešu Feģerāciju?

btw - saīsinājumi labi :)

Modrais Modris teica...

Kapeiku pisējs
Modrais Modris

10'000 sanāk 0,4%, js rēķina no visa iedzīvotāju skaita, bet mums tak ir nepilsoņi un bērni, kas nav pilnvērtīgi politisko uzskatu paudēji. Precīzāks cipars - vēlētāju skaits, kā rezultātā 10'000 sanāk 0,65%, kas jau ir "milzīgi" ievērojams cipars, jo no 0,65% nav tālu līdz 1% un no 1% nav tālu līdz 5% - respektīvi iekļūšanai Saeimā.

Cheers, labs raksts.