piektdiena, 2009. gada 16. janvāris

Klača (labi, ja tā)

Portāla galvenais baumotājs
Svarīgs Omnipotents

Laikā, kad, šķiet, LTV1 sižetā* par iekšlietu ministra demisijas cenu tiek minēta dzīvība, kas automātiski arī nosaka viena Latvijas iedzīvotāja dvēseles vērtību, bet šī valūta piedzīvo inflāciju, bojā aizejot policistam, laikā, kad Saeimas priekšsēdētājs savā dienasgrāmatiņā taisa ierakstus, kuru adresāts no satura nav noprotams, norādot, ka vienīgais gudrais šajā valstī ir viņš, un vēl tajā pašā "šķiet, LTV1 sižetā" atļaujas pajokot, ka, atlaižot Saeimu tagad, mums pusgadu būtu rīcībnespējīga valdība, itin kā tagadējie 100 kalpi būtu labāki par 100 krēsliem, kuros viņi sēž (tas, saprotams, ir kompliments sasodīti lieliskajiem krēsliem), laikā, kad V.Z. ir guvis akmeņainu apliecinājumu tam, ka līdz šim tikai telefonsiki balsot mīlošā tauta ap šo laiku jau varētu pilnasinīgi ierasties uz viņa kompetencē esošo referendumu, un parādijis radošu pieeju savu pienākumu un tiesību realizēšanā, šajā laikā otrajā plānā ir aizgājuši jautājumi par to, kā tad tiks ārstēta ekonomiskā impotence.

Kas notiks ar visu to aizņemto naudu, kuru šajos apstākļos ir tik grūti atdot? Nevarētu taču tā būt, ka aizņēmējs drīkst noplātīties: "Krīze," un ļaut aizdevēja naudiņai aizplūst pa reni.
Mieru, tikai mieru!
Klīst baumas**, ka valstī no Austrumu puses iebrauc stimuli, kas liks cilvēkiem gribēt atmaksāt aizņēmumus.
Jā, diemžēl atkal ir jāpaļaujas uz ārvalstu resursiem, jo tieši tā pat kā cukura ražošanu šī valsts nav spējusi saglabāt arī reketa un parādu izsišanas nozari.

Taču tas tā - starp citu. Atpakaļ pie politiskajām kaislībām...
Štokenbergs, pesimists tāds, piesakot piketu, esot norādījis, ka prognozē divu tūkstošu apmeklējumu***, kas pēc normatīviem prasa tikai 40 kārtības sargu klātbūtni.
Un tādā garā.

_____________________________________
* mūsu atsauces - mūsu profesionalitātes garants;
** avots: mēļošana;
*** http://boms.lv/Video.aspx?VID=10402

2 komentāri:

Jezups Dropings teica...

baumas,
putas un maldi.

visa patiesība slēpjas tikai un vienīgi svētajos rakstos.

Henriks Norvēģijā: teica...

Ak pesimists Štokijs. Un viņš tagad ir apmierināts?