trešdiena, 2008. gada 31. decembris

Skaidrs

Jaunais Gads

Vecākais anāl-līķītis
Modrais Modris


Tirgus pētījuma organizācija 3AP (Trīs Absolūtās Patiesības) ir noslēgusi pirms-apokalipses aptauju par Jaunā sagaidīšanas veidiem. Aptaujā kopumā piedalījās veseli, 14 prātā veseli respondenti. Aptaujas rezultāti ir attēloti zemāk redzamajā grafikā.

Analizējot sarežģītā pētījuma datus, atklājās, ka tomēr ne visi aptaujas dalībnieki bija prātā veseli, lai spētu uztvert jautājumu un noradīt pareizo atbildi*. Jāatgādina, lai arī pētījumā jautājums bija " Tu sagaidīsi Jaunu Gadu?", tomēr 35% indivīdu pamanījās atbildēt Kur viņi grasās sagaidīt Jauno Gadu - mājā, gultā. Tādējādi šie indivīdi demonstrēja zemu intelektuālās attīstības līmeni.

Bloga Trobele.lv kolektīvs apsveic pārējos 65% respondentus ar pareizās atbildes izvēli un apņemšanos sagaidīt 2009.gada 1.janvāri skaidrā prātā!

Organizācija 3AP piedāvā nākamā gada aptauju: Kāda, Jūsuprāt, ir dzīves jēga?
_____________________________
*Atšķirībā no ierastājiem tirgus pētījumiem, kur pastāv neskaitāmas "pareizās atbildes", uzņēmuma 3AP aptaujas ir zināmā mērā līdzīgas testiem, kas pārbauda vairākas respondenta kvalitātes - emocionālās izglītības keficients, IQ, individuālie stresa līmeņi utt., utml.

1 komentārs:

Jezups Dropings teica...

1958. gadā no PSRS Kriminālkodeksa tiek izvākts termins «tautas ienaidnieks»; ir iemesls atzīmēt šo aizejošo gadu ar mūsu drauga "vragnaroda" 50 nāves gadadienu! Acīmredzot tad arī tika notverts pēdējais ļaundaris :)

Par aptauju - esmu prātā nevesels, ibtvai :/