pirmdiena, 2008. gada 15. decembris

Tūrisma objektu TOP 5

Ierasto ceļojumu konsultants
Indriķis Acīgais

Lai izbēgtu no tām lietām, kas visiem Latvijā ir uz mēles gala, Trobele.lv piedāvā izmeklētākos tūrisma objektus, kādi pieejami šonedēļ. Ar nolūku izvairījāmies no ierastajiem maršrutiem un ceļojuma galamērķiem, kuros piedāvātas aizmidzinošas un vienmuļas nodarbes, tādas kā - sust pludmalē, apskatīt vecpilsētu sēžot ar dermantīnu apvilktā rikšas krēslā vai piestūķēt māgu ar vietējām delikatesēm.

Tātad "Kur doties šonedēļ TOP5":

5 Droši vien, ceļojot, esat nonākuši tādā vietā, kur arī vēlaties palikt līdz mūža beigām. Vladivastokas pilsēta ir piegājusi šai lietai no citas puses. Viņi darbojas pēc mūsu literatūras skolotāju izstrādātās metodes "Es tevi piespiedīšu mīlēt Raini". Nonākot šajā Krievijas pilsētā, jūs no turienes netiksiet ārā un pamazām gan jau iemīlēsiet savas jaunās mājas.

4 ASV iz uzsākusi jaunu tūrisma veidu. Tur sniega vētra atstājusi būtībā visu Jaunangliju bez elektrības. Viens milions iedzīvotāju (tajā skaitā visa Vestfordas pilsēta) nu vairs nevar darbināt savus elektriskos barbekjū! Ja vēlaties piedalīties šajā urbānajā haosā, tad pasteidzietes! Vīzas jau vairs nav nepieciešamas.

3 Francija zaudēs savu identitāti, ja nespēs parādīt, ka viņi spēj labāk. Dodot prettriecienu ASV, viņi izmantojuši kvalitātīvu pieeju stihijai. 60cm bieza sniega kārta kalnainā apvidū ir pamatīgs izaicinājums ikvienam asu izjūtu cienītājam. Tomēr šeit arī jāpasteidzas, lai pagūtu desantēties stihijas skartajā reģionā, kur bez elektrības palikuši 70 000 iedzīvotāju. Labi, ka tas nav tālu un biļetes ir salīdzinoši lētas.

2 Tostarp Grieķija pamazām pārveido savu imidžu uz mazliet dinamiskāku, mūsdienīgāku paskatu. Arī pašiem grieķiem bija apnicis dzīvot pusantīkajā, mierīgajā ritējumā, ko reizumis pārtrauca automobīļu signāli un kaķu cīņas par ietekmi teritorijā ap miskasti. Tagad sirēnu kaukšana, sprādzienu skaņas un baurojošu neandertāliešu bari ir jaunā ikdiena, nu jau veselu nedēļu. Ja arī Jūs vēlaties pastiprinātu adrenalīna devu un iespēju tikt apstrādātiem ar stekiem vai ūdensmetējiem, tikt sašautiem, saņemt asaru gāzes devu un pie viena mest policijas virzienā visu, sākot ar rādiouztvērēju "Spīdola" un molotova kokteili, beidzot ar RTU izdevniecības izdoto 398 lpp biezo Platona garadarbu "Valsts" un kaltētām vīģēm olīveļļā. Nemieri droši vien ilgs kādu laiku, tāpēc īpaša steiga nav nepieciešama. Ja izvēlaties šo opciju, tad radiouztvērējs un lasāmviela jāsagādā pašiem.

1 Kā kronis visam ir izdzīvošanas sacensības Somālijā. Uzdevums ir pagalam primitīvs - ar riteni izbraukt cauri visai sadrumstalotajai valstīj, kas pilna ar karojošām frakcijām, savienībām, ciltīm, rudimentāras valdības un kaimiņvalstu karaspēkiem. Šī veida ceļojums ir īpaši piemērots Latvijas iedzīvotājiem, jo visu pagājušo gadu oriententerēšanās pie mums bija populārākais sporta veids. Uzdevums ir izpildīts, ja jūs spējat pirātiem nolaupīt motorlaivu un pārliecinat Indiešu karakuģi, ka jūs esat miermīlīgs zvejnieks. Prīmā piedzīvojums!

Lai arī kuru no variantiem izvēlēsieties, mēs garantējam, ka aizmirsīsiet visas raizes, kuras Jūs gaida mājās - tas arī ir indikātors izcili pavadītām brīvdienām. Nepaslinkojiet un palutiniet sevi. Lai Jums jauks ceļojums!

3 komentāri:

Modrais Modris teica...

1vij nah

Cepums autoram. It īpaši par Platona valsti - tas atsauca atmiņā Monty Python filosofu futbolu... :D cheers

Jezups Dropings teica...

man patika :) esmu priecīgs..

labākā dāvana sev dzimšanas dienā

Aleksis teica...

Pačotīgi.