pirmdiena, 2008. gada 8. decembris

Kam tas ir izdevīgi...

novērojumos dalās
vecākais ļaundaru mednieks
Salamontius

To, ka lietas pašas no sevis nenotiek, es secināju tad, kad man vajadzēja kārtot studiju parādus un, es sāpīgi secināju, ka tomēr tā ir mana vaina, ka tādas problēmas nākas pārdzīvot. Ātri uzmetot aci situācijai, kas norit patlaban, esmu drošs, ka arī tagad kāds tomēr ir atbildīgs par izraisīto situāciju, un uzskatu, ka tomēr ir jāatjauno tradīcija, kā pirms vairākiem gadsimtiem lauku ciematā, atrast kādu, ko sodīt, kad iet slikti. Daži apgalvo, ka eksistē slepenas apvienības, kas visu sačakarējušas, lai pabāztu mūs zem tupeles. Es uzskatu, ka tā nav, jo tas nav loģiski un neviens taču nespēj plānot uz priekšu sazvērestības pasaules apjomā. Papildus- ja kaut ko nerāda oficiālajos mēdijos- tā nav. Bet es zinu kādu, kas tieši iegūs no krīzes un kas ir atklāts ienaidnieks oficiālajai sistēmai. Protams, ka runa iet par Greenpeace organizāciju.

Lai saprastu, te ir neliels izraksts no viņu mājas lapas:

„Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace “


Atļaušos teikt, ka tas vien kas te ir uzrakstīts bļauj pēc rūpīgākas apskates, jo:
- viņi ir neatkarīgi. Viņi nav piesaistīti kādai valstij vai nācijai, viņi pārstāv tikai savas organizācijas intereses
- viņi ir globāli. Viņi darbojas pa visu pasauli. Man ir patiesi bail pat iedomāties, cik viņiem kopumā ir agentu, kas visdrīzāk ietekmē notikumu gaitu it visur.
- Kampaņu organizācija? Un kā jūs domājat ko tas nozīmē? Kopš lasīju par nacistu propagandu, zinu, ka tas nozīmē tikai un vienīgi to, ka viņi ir tendēti piesārņot ēteru ar savu programmu un tikai savu taisnību.
- Viņi rīkojas, lai mainītu attieksmi un uzvedību. Tas patiesi ir biedējoši. Viņi grasās mainīt cilveku kā tādu. Lai to izdarītu, kā zināms ir divi veidi- medicīniski manipulatīvais un krīzes situācijas veidošana.
- Aizsargāt un iekonservēt dabu. Šī frāze vien parāda, ka cilvēks viņu izpratnē ir slikts postītājs, kuru nevajag aizsargāt jeb citiem vārdiem, stāvot par dabu, viņi ir gatavi vērsties pret mani un tevi, kas varbūt pat nenojauš, ka šādas briesmas pastāv.
- Galu galā- atbalstīt mieru. Tas nu gan ir liekulīgi par to runāt pēc visa, kas bija rakstīts. Bet tomēr, cik saprotu, viņu izpratne ir, ka valstīm ir jāaizliedz risināt konfliktus kara ceļā, lai gan tas nozīmētu to, ka miljoniem cilvēku zaudē darbu un mūsu pasaules kūltūra kā tāda pazūd mēslainē.

Protams, jautājums ir – kā viņi to izdarīja. Kā viņiem izdevās aizvērt tik daudz rūpnīcas un apstādināt tik daudzu cilvēku darbu ar papīriem. Vienkārši- infiltrācija un kūdīšana augstākajos līmeņos. Ko gan citu varētu gaidīt no organizācijas, kuras labā strādājis pat bijušais ASV prezidenta kandidāts. Tuvākajā laikā grasos iesniegt savus secinājumus Drošības policijai, lai tā atrod šos cilvēkus. Nešaubos, ka tiklīdz šo organizāciju sāks vētīt, pavērsies baismi fakti.

3 komentāri:

Jezups Dropings teica...

juuhuu, let the investigation begin! esam atraduši kādu, kuru kārtīgi izvārtīt piķī!

salabo gramatiku un formatējumu!

Henriks Norvēģijā: teica...

te ir rūpīgāk jāpapēta šī serga ;)

Salamontius teica...

jesus christ. Neviens naktīs vairs neguļ.