pirmdiena, 2008. gada 1. decembris

Svarīgā groza vēstule

Speciālkorespondents
Nodokļu maksātāju
Aizsardzības jautājumos
Modrais Modris


Šodien iespējams iezīmējas tiešās kontaktžunālistikas sākums šajā blogā. Sirdi kārtējo reizi iepriecē šodien publiskajā vidē izskanējusī ziņa, ka valsts prezidenta rezidencei tiks iegādāts basketbola grozs. Šajā sakarā nosūtīju Valsts prezidenta kancelejai vēstuli:

"Kā valsts pilsonis interesējos par izskanējušo ziņu par basketbola groza uzstādīšanu valsts prezidenta rezidencē.
Vēlējos individuāli pārliecināties un saņemt Valsts prezidenta kancelejas apstiprinājumu faktam, ka valsts taupības apstākļos šāds atribūts prezidentam ir vitāli nepieciešana savu pienākumu veikšanai."

Noteikti ziņošu par Valsts Prezidenta Kancelejas atbildi, tāpēc seko līdzi notikumu attīstībai. Aicinu arī Jūs, līdzpilsoņi, sūtīt valsts iestādēm vēstules, gadījumos, kad Jūs pārsteidz nodokļu maksātāju naudas nelietderīga izmantošana.

1 komentārs:

Jezups Dropings teica...

pie groza Zatlers meditē, viņam taču ļoti patīk sporta spēles, īpaši ar bumbām.... (vairākkārt redzēts ask rīga spēļu tribīnēs)

kā šodien uzzināju no savas pasniedzējas, ļoti cienījamas profesores, bumba ir agrīns saules simbols, spēle ar bumbu bija tumsas uzvaras rituāls... no tā izriet, ka Zatlers grasās meditēt par ļoti nozīmīgām tēmām, ja jau pieprasījis sev ierīkot bumbas svētnīcu.

paredzu, ka kancelejas atbilde būš stipri līdzīga.