otrdiena, 2009. gada 17. marts

26 stundas

Mistēriķis
Modrais Modris


Pētot Latvijas ziņu arhīvus Trobele's.lv redakciju pāršalca satraucoša ziņa, kuras priekšā nobālēja pat finansiālā krīze - dārgākais tilts pasaulē sabruks tuvāko 26 stundu laikā. Tā diena ir klāt, kad Trobele.lv kopā ar saviem lasītājiem sāk sekot līdzi Dienvidu tilta pastāvēšanas pēdējām stundām. Atsaucoties uz ietekmīga parēģa Pāvela Globas teikto - "ka Dienvidu tilta būvēšanā neesot ņemti vērā visi apstākļi, tāpēc trīs četrus mēnešus pēc tā pabeigšanas varot notikt liela nelaime".


Tā kā pareģojums nepiepildījās 18.februārī - atliek secināt, ka 18.marts ir pēdējais datums, kad tilts vēl var paspēt sabrukt. Cerēsim uz to labāko!

4 komentāri:

Aleksis teica...

:D
Man patīk kā vārdi "tas labākais" ir ietērpti divdomības mantijā.
Attiecīgi: cerēsim uz to labāko!

Minna_Bremze teica...

Mieru, tikai mieru!
Tilts nav tikai štrunta laipa, tā ir BŪVE. Būve savukārt sastāv no laipas, pievadceļiem, atvadceļiem, Slāvu pārvada utt. Būves 2.kārta ir iesākta, 3.kārta vēl pat nav. Tā ka tilta "pēdējās" minūtes sāksim skaitīt pēc tam, kad būs nodota 3.kārta, sarunāts?

p.s. Apbrīnojami, ka štruntīgos laikos cilvēki pieķeras pūšļotāiem un woodoo džekiem, nevis faktiem un zināšanām.

Henriks Norvēģijā: teica...

Tik pat labi varam atskaiti sākt tad, kad tiks pabeigts viss "ar smago apbrauc apkārt centram, metot lielu loku" projekts! Tagad taču arī pie VEF Kultūras šķūņua esošā dzelzceļa pārvada viņā galā riktē klāt pagarinājumu.

Minna_Bremze teica...

Es tā saprotu, ka ne tikai Globam vienīgajam būvniecība nav stiprā puse? Viņam kā labampareģim (a kas ir labs pareģis???) varētu piedot, bet ko Tu, Indriķi, proti?

http://www.nra.lv/zinas/12258-dienvidu-tilts-amata-gods-un-legendas.htm

Inčīgs rakstiņš btw. Kā radīts, lai iemājotu Tavās pelēkajās šūniņās.