ceturtdiena, 2009. gada 26. marts

Darbi/nedarbi

Politologs*
Modrais Modris


Pavasarais jaušams gaisā, līdzīgi kā pēc kūts smakojošo vēlēšanu tuvums, kas nāks ar siekalainiem solījumiem un vēl apšaubāmākām "jaunajām sejām". Lai neapjuktu priekšvēlēšanu solījumu grēdā Trobele.lv uzsāk jaunu rubriku "Darbi/Nedarbi", kurā mēģinās retrospektīvi pētīt politiķu darbus un nedarbus.
Šīs dienas izpētes objekts - Šlesers. Šauri specializēts polit-bāleliņš, kura atrašanās Satiksmes ministra amatā ir neviennozīmīgi vērtējama. Turklāt, šo polit-bāleliņu raksturo pilnīgs izpratnes trūkums par to, kas ir politiskā kultūras un labas pārvaldības principi.




Šī rubrika, galvenokārt, tapusi kā pretreakcija dažādu reklāmas aģentūru solījumiem debilizēt Latvijas nāciju. Ja atceramies viens no šiem solītajiem pirms 9.Saeimas vēlēšanām bija pacenties radīt pozitīvisma kampaņu, sakot aptuveni šādus vārdus: mums ir piecu gadu plāns un desmit gadu stratēģija, lai cīnītos ar sabiedrībā valdošo negatīvismu.
Izrādījās viss teiktais bija vien pupu mizas. Kā gan savādāk?



_______________________
*Ar ko raksta autors nelepojas

Raksta sagatavošanā izmantoti materiāli no portāliem - www.apollo.lv un www.db.lv

3 komentāri:

Jezups Dropings teica...

solijumi ir labas lietas.. tas jau pieskarās man tuvajam ticības jautājumam... ticība solījumam līdziās bērna ticībai brīnumiem iluzionistu šovos.. līdz mēs pieaugam, mēs saprotam, ka balodis bija piedurknē, bet programmātiskie solījumi sevī slēpj ziņojumus kā "es nebūšu sliktāks par iepriekšējo".

cik man saprotams, vismaz Birks redz Šleseru drīzāk Benedikta vietā, nekā RD krēslos..
Vispēr labāk būtu, ja tas knars nodarbotos ar komivojažierismu, nevis valsts saimniekošanu...

Modrais Modris teica...

Nospied uz "reklāmas aģentūras..." :D

Henriks Norvēģijā: teica...

Ja tauta būs tik stulba, ka ievēlēs šo murmuli kaut vai par "sētas slotas operatoru", tad Latvijai nav nākotnes. Punkts.