ceturtdiena, 2009. gada 12. marts

Nāves metāls un pisķiki (tas ir viens un tas pats), un meitenes

Netālu no Štutgartes kādam vācu puisim pēc 17 manāmi bezjēdzīgiem dzīves gadiem aizkritis šīberis.
Tā gadās, un tas ir ārkārtīgi maznozīmīgi, jo viņš pats sev to šīberi dienas gaitā arī atšāva vaļā. Stāsta nozīmīgā daļa ir tā, ka bojā gāja savs ducis skolnieku un šķipsniņa mācībspēku.

Iedziļinoties notikumos, svarīgi ir minēt, ka šaudoties Timiņš tēmējis pa meitenēm. Pagalam ir arī skolotājas, kuras esot centušās pasargāt audzēkņus, cik noprotu, daļēji veiksmīgi.

Kāpēc tā? Timiņa skolas biedrene skaidro, ka puisim nekad nav bijušas romantiskas attiecības ar meiteni, viņš esot klausījies nāves metāla žanra muziku, aizrāvies ar ieročiem un vispār ticis uzskatīts par vierdō (weirdo - ang. dīvainis).

Soli pa solim un Timiņš visbeidzot attapies iedzīts stūrī, policijas ielenkumā, kur tad arī ar iespaidīgu blīkšķi esot nopūtis savu svecīti.

Morāle:
Sabiedrībai, kura domā par savu drošību, cenšoties ierobežot ieroču izplatību, līdztekus vajadzētu arī profilaktiski samazināt iespēju, ka tos ieročus kādam vispār vajadzēs,- tātad mīlēt visādus vierdōs, integrēt viņus, nevis atviegloti nopūsties, kad viens tāds Timiņš ir izlaidis savu nomocīto garu, līdzi paķerot vairākus garus, kuriem šaisaulē tīri labi patika.

_______________________________
Ieraksts tapis sadarbībā ar Telegrāfu.

4 komentāri:

Modrais Modris teica...

Pervij nah!

Saljut pridurak - sam saljut.

Aleksis teica...

Njā, Modri, mēs, nūģi tā gribētu gan...

Salamontius teica...

Ko lai saka? Šādas izdarības noteikti palielināja viņa izredzes nokniebties.

Anonīms teica...

Kaut kur bija teikts, ka cilvēkam, kuram ir ierocis ir lielākas iespējas pašam no tā ciest, šis tad laikam ir bijis ļoti likumsakarīgs gadījums, jo tika ziņots, ka viņa mājās glabājušies kādi 18 tēvam reģistrēti ieroči.

p.s. Death metal rullez \m/