pirmdiena, 2009. gada 2. marts

Ministru sadalīšanās

Ūberteorētiķis

Salamontius

Nupat ir bijis raksts pat to, ka piedāvat Godmanim ņemties par un ap lauksaimniecību ir klajš grēks, ņemot vērā šamā nopelnus Latvijas labā un man pēkšņi radās jautājums par to, kas tad vispār ir piemērots šim pasaules glābējam. Un vēl, kāpēc tad īsti ir šī ķīvēšānās par ministrijām.
Man, kā cilvēkam, kas skatās ziņās, protams, nav skaidrs, ko dara ministri un kāpēc viena ministrija ir sliktāka par otru, jo viņām visām būtu jābūt nozīmīgām. Bet kāpēc visi grib Satiksmes ministriju un neviens negrib Lauksaimniecību? Kāpēc Finanšu un ekonomikas ministrijas ir tik ūberpārākas par kultūras un izglītības ministrijām?
Teorētiski valstij tak ir svarīga vispārēja attīstība. Tā nu, pēc vairāku pozitīvu grāmatu izlasīšanas, esmu pārņēmis iniciatīvu savās rokās, kļuvis par sava likteņa saimnieku un piedāvāju alternatīvu risinājumu, ko noteikti iekļaušu savā partijas programmā, tikko atradīšu savu partiju (izvēle tik liela, ka ne saprast, kuru pirkt).
Sadalīt visas ministrijas pēc prioritātēm. Šādi uzreiz būs skaidrs, kur man vajag savus ļaudis, kur gudrākos, kur veiklākos un pārējās ministrijas mazliet degradēt un pabāzt apakšā. Šeit būs shēma:
Un tā Naudas un lietu kārtošanas ministrijā ir visi savējie, kas visu izbīdīs, ko vajadzēs. Tautas mierināšana atliek kaut kādiem bezpartejiskiem profesionāļiem, kurus var viegli nomainīt bez redzamām politiskām sekām un mazsvarīgo lietu ministriju var droši uzticēt kādiem radagabaliem vai tiem, kas vēlēsies.

2 komentāri:

Jezups Dropings teica...

mazsvarīgos amatus var piešķirt opozicionāriem, lai nebļauj, ka vara ir vienās rokās :)

Henriks Norvēģijā: teica...

Plāns kā māja (Hruščovku tipa)! ;)