otrdiena, 2009. gada 24. marts

Viss pa vecam

Latvologs
Modrais Modris


Nodēgusies iknedēļas aptauja, kas tapusi sadarbībā ar analītisko uzņēmumu "Trīs absolūtas patiesības" [3AP]. Aptaujā kopumā piedalījās veselas 20, garā veselas elektroniskās dvēseles*. Aptaujas rezultātu apkopojums redzams attēlā:




Aptauja noslēdza trīs nedēļu ilgušo polemiku par vidējā latvieša identitāti. Kā liecina rezultāti - satraukumam nav pamata - latvieši ir palikuši "savās vietās". Vienvārdsakot, viss aizvien ir pa vecam - mēs aizvien dzīvojam Austrumeiropā un skatamies uz pasauli caur dihotomajām "slikts/labs" brillēm. Azvien savējie mēģina glābt savējos, piemēram, pieņemot regulējošos aktus, kas varētu līdzēt kādam izbēgt no soda.

Visbeidzot - AKKA/LAA aizvien cenšas "izkrāpt" no mierīgajiem iedzīvotājiem pēdējos santīmus, ko tie labprātāk būtu tērējuši dažādu imagināru [bet tomēr sociālu] atribūtu iegādei, piemēram, populārajā interneta vietnē draugiem.lv.




Vienīgais izņēmums, kas vairs gluži nebūs kā "pa vecam" - Valsts Ugunsdzēsības dienests publiski ir paudis iespējamību, ka pavasarī varētu nedzēst kūlas ugunsgrēkus. Līdz ar šādu notikumu pavērsienu analītiskais uzņēmums 3AP piedāvā nākamās nedēļas jautājumu: Vai, Jūsuprāt, valsts aparāts var ietekmēt notiekošos procesus?

_________________________
*Uzņēmums 3AP negarantē aptauju autentiskumu, jo pēc sižeta par AKKA/LAA noskatīšanās, SIA 3AP mēģina noskaidrot savas darbības legalitāti internetā.

3 komentāri:

Henriks Norvēģijā: teica...

Es vispār uzskatu, ka pret AKKA/LAA jāuzrīko raganu medības ar degošām lāpām un mēslu dakšām. "Bez tabu" jau apskatīja šīs iestādes darbību, secinājums - iekasēt jau smuki prot, bet autori, vismaz mūsmāju, saņem santīmus. KĀRTĒJĀ LIEKĒŽU BANDA.

Aleksis teica...

Tu seksīgs mazais rakars esi pārpublicējis LETAs materiālu! :D :D
Vai tā akalaka vispār grāspo konceptu?!
Mēs ieliekam kodu, tikai un vienīgi. Šo kodu tad lietotāja datora brouseris interpretē pēc savas labākās saprašanas un ielādē flash programmiņu no JūsTrubas un iedod tai kaut kādu mistisku neatšifrējamu virknīti, piem., plSc68nZWN4 (pamēģiniet! tikai JūsTruba mācēs no tā kaut ko izzīst). Tad šī flash programmiņa kaut ko sāk vilkt uz lietotāja datoru un atspēlēt tajā.
Man šķiet, ka jāsit būtu tos, kuri apmeklē tā Ieviņa blogu, neģēļi tādi!

Anonīms teica...

jā... bēt meitene izskatījās apjukusi - tikko pabeigta augstkola.. tik plaša dzīve priekšā, visa latvija pilna ar pārkāpējiem, kuri ir potenciālie maksātāji..
akalaka ir superīgs kantoris, domāju, ka mums vajadz'tu ar viņiem sadraudzēties,apmainīt banerus vai kaut ko tādu... viņu pīārs ir simtreiz .. simttūkstošreiz treknāks par mūsējo

Jezups