sestdiena, 2009. gada 7. marts

Pavasara vēsmas

Pavasarologs,
Indriķis Acīgais.

Ak jēl! Paveroties pa logu redzamas sīkas, bet skaidras pārmaiņas, kuras liecina par depresīvās sezonas beigām. Jā, nu jau vairs nav jābrauc ar ziemas riepām, putniņi čivina, saulīte patīkami glāsta vaigus ar saviem siltajiem stariem un Parex banka izpārdod pusi sava autoparka. Prīmā! Paskatīsimies kas lācītim vēderā.

Pirmām kārtām uzmanību piesaista "bankas vāģa", kas būtu ekvivalents "tautas vāģim" izvēle, tas ir Subaru. To īpastvars sastāda 2/5 no izpārdodamo skaita. Ir vairāki Lexusi, BMW un Hyundai. Tomēr visinteresantākie ir vairāki spēkrati:

5. 2007. gada TOYOTA Hilux 2.5 - īsts auto, kas noder ikvienam bankas klerkam, lai nonāktu pat visnostākajos Latvjas nostūros, tā teikt tuvāk klientiem.
4. 2007. gada Daihatsu Cabrio Copen. Veiksmīgi darbojoties biržā sakarsusī galva tiri labi dzesējas, ja nolaiž jumtu.
3. 2007. gada Aston Martin COUPE DB 9. Patiesi pieticīga izvēle, pareizais auto, kas sūta klientiem skaidru ziņu, ka viņu nauda tiek lietderīgi izmantota. Tā sākumcena ir 143000 EUR.
2. Polaris Ranger 700XP, kas sakritības pēc arī ražots 2007. gadā ir golfa karts ar iekšdedzes dzinēju un palielinātām caurejamības spējām. Šis dampis sevi pierādīja kā izcilu bankas ziņnešu transportu - mūsu ielu bedrainais reljefs nespēja pārraut informācijas plūsmu starp filiālēm.
1. Un Trobele.lv mīļākais eksponāts ir 2006 DETROIT CHOPPER. Tajā no lidostas tika vesti sindicēto kredītu devēju pārstāvji, kuri pēc brauciena laikā absorbētā trokšņa bija gatavi uz jebkādiem nosacījumiem. Šie motocikli tiek ražoti pēc asūtījuma un katrs ir unikāls, šeit ieskatam viens no šīs firmas ražojumiem:


Visu iepriekš redzēto apkopojot ir saprotams, ka mēs dzīvojam patiesi brīnumainā pasaules nostūrī. Šeit likumi un morāles normas, veselais saprāts un atbildības sajūta iet pavisam citu ceļu. Ja Šveicē kādas bankas īpašnieks sāktu vizināties kaut vai ar mums tik pierasto Porsche Cayenne, tad lielākā daļa noguldītāju nākošajā dienā izņemtu savus noguldījumus un dotos pie tāda banķiera, kurš palielinās viņu noguldījumus, nevis savu personīgo kontu. Līdz tādam domāšanas modelim mums, sabiedrībai kā kopumam, vēl ir laikam jāizaug. Tikmēr varam mierināt sevi ar domu, ka esam unikāli un neparasti, ka tūristi no rietumvalstīm stāv atplestām mutēm Vecrīgā, jo tie nekad nav redzējuši uz ielas noparkotu Masserati spēkratu. Tikmēr putniņi čivina un pavasaris tuvojas deviņjūdžu zābakiem...

___________________________________________________________________
Parex Bankas izsoles saraksts

Nav komentāru: