piektdiena, 2009. gada 13. marts

Recepte ekstrēmām pārvērtībām

Ingridienti:
1 ASV prezidents,
2 jebkura ražotāja kurpes,
musulmanisks konteksts.

Pagatavošana:
Pa vienai novelciet un, izkliedzot vārdus "šis ir atvadu skūpsts, tu, suns!", sviediet ar kurpēm pa prezidentu, līdz jums beidzas kurpes.

Rezultāts:
Lauzta riba, iekšējā asiņošana, kaujas pistoles pārsista acs ar risku zaudēt redzi, strauja nokrišanās svarā, (iespējama arī spīdzināšana) un visbeidzot lokālā varoņa statuss ar piespiedu izvēles iespēju to trīs gadus baudīt bezmaksas apartamentos, cietumā.

Tieši tā, Muntazeram al-Zaidi ir piespriests (tiks apelēts) 3 gadu cietumsods par kurpju mešanu ģīmim, kurš (sekojošais nav autora, nedz autora atbalstīts viedoklis) ir pelnījis augstas kvalitātes pilno ķieģeli.
Sadama laikā par pastrādāto viņš tiktu ietupināts uz gadiem piedspadsmit.
Hmm, vai tiešām?
Turklāt jau tā nesamērīgu sodu pēc aculiecinieku nostāstiem trīsdesmitgadīgais puisis esot saņēmis no neiejūtīgajiem ASV drošībniekiem.

Var jau būt, ka sekojošā viedokļa izstrādē ir pieļauta kļūda, bet šķiet, ka prezidenta publicitātes tehniķi būtu izdarījuši labāku darbu, liekot lielajam Krūmam (Bush) piedot Zaidi straujo dabu un lūdzot tiesai piespriest sodu par huligānismu, parādot šī kurpju sviešanas žesta niecību varenās Amerikas valstu vadītāja priekšā. Tas piedevām arī iezīmētu kādu tīkama cilvēka vaibstu bijušā prezidenta sejā.


__________________________________________________
Raksts tapis sadarbībā ar the Guardian.

3 komentāri:

Modrais Modris teica...

Kopš kura laika mēs sadarbojamies ar Guardian? :P

Aleksis teica...

Viņi piedāvāja sadarbību, es neatteicu.

Modrais Modris teica...

:D viņiem nav vajadzīgi kādi pāris "jēdzīgi" redaktori?