ceturtdiena, 2009. gada 26. marts

Satversme ir slima!

id-10-t5
Jezups Dropings


Mēs visi zinam, ka tuvojas tā saucamā muļķu diena - pirmais aprīlis. Šīs dienas laikā visi ļaujās izjokoties un pat aizsīkstējuši prāti reizēm atļauj sev kādu vaļību un parauj uz zoba blakuscilvēkus. Tomēr ir kāds izņēmums - tautas apvienība "Pērkoņkrusts". Šīs organizācijas, kuras saknes meklējamas pirmās Latvijas laikā, biedri un lielākie locekļi pirmajā aprīlī grasās pulcēties un maršēt izritinātiem karogiem par godu tās dibinātāja (kāda Celmiņa kungs) 110. dzimšanas dienai post mortem. Šis nodibinājums jau no pašiem pirmsākumiem ir uzskatījis, ka Latvija ir latviešu valsts, savukārt Celmiņa kungaprāt Satversme bija atceļama (varu nododot bāliņu rokās) un nelatviešiem bija jāpiešķir otršķirīgu pilsoņu statuss ar tam piederīgiem ierobežojumiem veikt uzņēmējdarbību, iegūt izglītību un veselības aprūpi, lietot sabiedriskās iestādes un transportu.


Lūk, tāds īstens Latvijas patriots un korporācijas Selonija filistrs jurists un ekvilibrists G. Celmiņa kungs bija. Un atmiņas par viņa eksistenci neviens nespēs izdzēst no gaišo acu īpašnieku prātiem.
Interesanti liekas tas, ka šos patriotus valsts jau izsenis nav spējusi pienācīgi saprast un novērtēt, un, tā vietā, lai atvērtos dialogam, tās biedrus likusi cietumos un izraidījusi no valsts. Tas ir škandāls! Es pievienošos nesen no cietuma izlaistajam Pērkoņtēvam Šiškina kungam, neveiksmīgam pirotehniķim-Uzvaras monumenta spridzinātājam, ka savējie jāpiemin... tikai nevajag pērcensties, jo ziņas cilveki tajā dienā klausīsies ar zināmu rezervi.

Atkāpe.
Runājot par spridzināšanu, jāievēro daži pamatprincipi, seko mani padomi:
1. Pārliecinieties, ka jums ir atbilstošā tehnika - smagais boris, vairākas galviņas, ģenerators.
2. Iegūstiet savā īpašumā atbilstošu daudzumu atbilstošās sprāgstvielas
3. Veiciet izmēģinājumus Lestenē, Liepājā vai kur citur.
4. Pa objekta perimetru izveitojiet šuheri un izdomājiet atkāpšanās ceļu.
5. Neļaujiet vienam no saviem idiotiem uzspridzināties.
Piebilde - lielus stabus, tādus kā tas augstākminētais monuments, nav iespējams saspridzināt apjožot tos ar dinamītu, plastīdu, benzīna kannām - sprāgstviela ir jāievieto pirmīt sagatavotās, izborētās atverēs, kuras ir vismaz 2/5 diametra dziļumā.
Atkāpes beigas.


Jebkurā gadījumā, es priecājos, ka mēs esam tik civilivizēti, ka nenonākam līdz cauruļbumbām minoritāšu saietos un zarīna prikoliem sabiedriskajā transportā.
Raksts tapa sadarbība ar Romas Katoļu saiti www.sedes.va - ticībā ir spēks, mēs tacu ticam savam ārstam, bankas kartei, diētai un prātam - tāpat var ticēt idioloģijai un reliģijai.

HEIL ULTRANAZIONALISTISCH IDIOTISMUS!

2 komentāri:

Modrais Modris teica...

Pirmais, uzpimpa*!

Līdzīgi kā 30tajos, kad modē nāca visādi "ismi", arī mūsdienās pieaug ezotēriskās literatūras popularitāte.

Varētu teikt, ka idioti sāk vairoties biezā slānī.

Paralēles ir nenoliedzamas.

Gatavojamies trešajam.

Par rakstu - tas jau bija sardoniski, bet ar dažādiem "ismiem" savādāk laikam nevar.

*tulk no kriev.val.

Henriks Norvēģijā: teica...

Jā, it īpaši mani smīdina "latviešu uzltranacionālista" uzvārds - Šiškins :)

Bet nu visas lielās planētas problēmas liekas mazsvarīgas pēc pēdējās "Battlestar Galactica" sērijas noskatīšanās. Vai VISS sāksies no jauna?! Tas ir jautājums...